Termeni si conditii

INTRODUCERE

Web Siteul www.siteieftin.itstarcomputer.ro este un site de prezentare si nu un magazin online.
www.siteieftin.itstarcomputer.ro apartine SC IT STAR COMPUTER SRL.
Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.siteieftin.itstarcomputer.ro de către potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, acceptaţi termenii de utilizare descrişi în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONŢINUTULUI SITE-ULUI

www.siteieftin.itstarcomputer.ro  îşi rezervă dreptul de a modifica conţinutul şi/sau structura site-ului în orice moment şi fară nici o informare prealabilă.

Accesul si utilizarea paginii www.siteieftin.itstarcomputer.ro sunt gratuite.

RASPUNDERA
Conţinutul informaţiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităţilor, produselor şi serviciilor www.ateliereleblue.ro  nu va acorda nici o garanţie referitoare la:

–intreruperea sau nefunctionalitatea site-ului;
-neactualizarea site-ului, sau inadvertentele aparute fata de preturile sau stocurile prezentate
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistenţa pe site-ul pus la dispoziţie a viruşilor sau alte componente care ar putea dăuna utilizatorilor.

-www.siteieftin.itstarcomputer.ro nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său.
Toate informațiile prezentate pe site: prețuri, informații, campanii și promoții de marketing, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului www.siteieftin.itstarcomputer.ro nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja răspunderea www.siteieftin.itstarcomputer.ro în lipsa unor acorduri ulterioare.

OBIECTIVUL CONŢINUTULUI SITE-ULUI
Obiectivul conţinutului site-ului este de a transmite informaţii referetoare la produsele si serviciile prezentate (preturi, fotografii, detalii produse/servicii etc), de regula privind crearea, intretinerea, promovarea sau redesing web site.

www.siteieftin.itstarcomputer.ro nu poate garanta că prezentele pagini nu conţin erori, şi asigură că va depune toate diligenţele pentru realizarea unei informări corecte şi remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care doreşte să-şi procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să e contacteze prin unul din mijloacele afişate în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilităţii serviciului sau produsului în cauză cât şi asupra condiţiilor contractuale, tarifelor şi informaţiilor tehnice sau de altă natură. Asupra preturilor afisate se poate adauga costul de transport. Preturile contin TVA cu expetia promovarilor cand este necesara achitarea TVA-ului intracomunitar(Google ADS, Facebook ADS etc). Ne rezervam dreptul asupra onorarii comenzilor in functie de cantitate, stoc, client.

DATELE PERSONALE
Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informaţii, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicaţiilor disponibile pe site.

Informatiile care pot fi colectate sunt: date personale (nume, numere de telefon), adresă de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenţionează să fie utilizate produsele şi/sau serviciile www.siteieftin.itstarcomputer.ro , dar poate include şi alte informaţii aflate în strânsă legătură cu utilizarea serviciilor şi/sau produselor solicitate.
Nu colectam datele minorilor.
Alte scopuri pentru care prelucram datele dvs:
-Pentru a vizualiza traficul.
-Pentru a personaliza experiența de navigare și  a răspunde nevoilor individuale
-Pentru a furniza conținut publicitar personalizat
-Pentru a imbunătăți site-ul nostru
-Pentru a coresponda cu utilizatorii site-ului
-Pentru a administra un concurs, promovare sau sondaj
-In vederea transmiterii ulterioare de oferte/promotii,
Datele personale vor fi sterse  la solicitarea dvs.

DREPTURILE PERSOANELOR VIZATE.
Persoana vizata are dreptul la a se opune prelucrarii datelor, dreptul la stergere, dreptul la portabilitatea datelor (daca aceastea mai sunt stocate) si alte drepturile legale stipulate in regulamentul GDPR.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI
Prezentul site poate conţine legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de www.siteieftin.itstarcomputer.ro utile în legătură cu conţinutul site-ului său şi care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condiţiile generale de utilizare corespunzătoare acelor site-uri.

www.siteieftin.itstarcomputer.ro nu transmite datele dvs personale altor site-uri/entitati decat in conditiile legii.

www.siteieftin.itstarcomputer.ro este gazduit in Romania de ClausWeb SRL detinand certificat SSL.